RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.01.2023 22:46:00

Spoustu trablů jsme zvládli výborně

Spoustu trablů jsme zvládli výborně

Stručná bilance roku 2022 na facebookovém profilu

 Jasná většina společnosti se postavila pevně na stranu Ruskem napadené Ukrajiny, miliony lidí navíc osobně hodně pomohly. Zvládli jsme zatím nad očekávání dobře energetickou krizi a našli (snad již konečně a definitivně) lepší vztah ke společné Evropě.

Přes to, jak složitý rok to byl, můžeme být na spoustu věcí právem hrdí. A myslím, že spolu můžeme udělat nový rok ještě lepším. Nejen tak, že budeme pokračovat v tom, co se nám daří, ale třeba i tím, že si za pár týdnů zvolíme, konečně, napotřetí (poté, co toto místo opustil těžko nahraditelný Václav Havel) na Hrad člověka, za kterého se nebudeme muset stydět a bude nám dobrým presidentem či presidentkou.

Nejen tím, že nebude za hranicemi krást pera či klanět se autokratům, ale bude naši společnost (či aspoň její velkou část) opravdu spojovat. Bude uznáván jako autorita díky svým postojům, ne jen skrze svou funkci. Bude to malý krok pro lidstvo, ale velký pro naši zemi

A samozřejmě, a to je moc důležité, přeji Vám, ať je i pro Vás osobně rok 2023 rokem dobrým!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama