RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.02.2019 8:35:00

Vláda je velmi úspěšná v PR, ale hledat za ní cokoliv jiného je naivní

Vláda je velmi úspěšná v PR, ale hledat za ní cokoliv jiného je naivní

Komentář na facebookovém profilu ke změnám v rozpočtovém chování vlády

 Ještě před pár týdny se vláda chovala tak, že pár miliard sem, pár miliard tam, není žadný problém, a teď to vypadá na skoro až panickou snahu o mnoho miliard, nesystémově, rozpočtu pustit žilou.

Ne, že by to nebylo třeba, třeba desitky tisíc lidí, které stát za poslední léta postupně nabral, je třeba začít opravovat, ale představa, že škrty v dopravě dnešní tragický stav silnic a či železnic ještě zhorší, je docela děsivá.

Nepřekvapuje to. Vláda je sice velmi úspěšná v PR, ale hledat za ni cokoliv jiného, zejména pak kompetenci, je naivní... Bohužel, kombinaci jejích chyb dnešních, minulých i budoucích budeme všichni platit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama