reklama

RNDr. Vít Příkaský

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,7. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2010 11:50:00

Venkov již ví, jak čerpat z dotačních programů

Venkov již ví, jak čerpat z dotačních programů

Seminář Prezentace dotačních programů pro rozvoj venkova

Celostátní sítˇ pro venkov Libereckého kraje ve spolupráci s Libereckým krajem pořádala včera v sídle Libereckého kraje v Liberci seminář „Prezentace dotačních programů pro rozvoj venkova". Akce byla připravována v rámci činnosti Celostátní sítě pro venkov Libereckého kraje pod záštitou Víta Příkaského, náměstka hejtmana pro resort hospodářského a regionálního rozvoje, evropských projektů a rozvoje venkova (ČSSD).

Semináře se zúčastnil také člen rady pro resort životního prostředí a zemědělství Jaroslav Podzimek (ČSSD) a řada starostů obcí Libereckého kraje.

„Cílem semináře bylo zvýšit informovanost a dostupnost podpory v rámci Programu pro rozvoj venkova financovaného Evropským fondem pro rozvoj venkova," uvedl Vít Příkaský

Seminář byl podle něj zaměřen na prezentaci dotačních programů pro rozvoj venkova 2010 zaměřený především na venkovské obce, jejich svazky a zájmová sdružení.

Prezentace metodičky Ústavu zemědělské ekonomiky a informací Jitky Tvrzníkové byla zaměřena na opatření OSY III Programu rozvoje venkova, ve které upozornila na úskalí čekající na žadatele o dotaci.

Jaroslav Podzimek podrobně informoval o plánovaných finančních alokacích v Programu rozvoje venkova v dalším období. O metodách LEADER, činnosti místních akčních skupin a poradenství v oblasti Zelená úsporám se hovořila ve svém vystoupení manažerka Místní akční skupiny Mikroregionu Frýdlantsko Jitka Doubnerová.

Seminář uzavřela informace o fondech a programech Libereckého kraje, ze kterých bude v roce 2010 možné čerpat finance.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama
reklama