ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.07.2022 6:34:00

Vít Rakušan má silnou podporu krajů

Vít Rakušan má silnou podporu krajů

Na červencovém mimořádném sněmu vybere hnutí nové vedení

Hnutí STAN si zvolí nové vedení na mimořádném sněmu, který se uskuteční 23. července 2022 v hotelu Aldis v Hradci Králové. Dosavadní předseda Starostů a nezávislých Vít Rakušan bude svůj post v čele hnutí obhajovat. Podporu mu zatím vyjádřily všechny krajské organizace, ve kterých již proběhly krajské sněmy. V Plzeňském kraji se sněm uskuteční v příštím týdnu.

Předseda hnutí STAN Vít Rakušan: Nacházíme se v nelehké době, naše hnutí stojí na křižovatce. Na sněmu musíme - a hlavně chceme - udělat tlustou čáru za kauzou člověka, který absolutně nereprezentoval hodnoty hnutí. My teď děláme všechno pro to, abychom prokázali, že hnutí tvoří úplně jiní lidé a stojí na jiných, čistých základech. Jsme připraveni získat důvěru lidí zpět. I proto si vážím tak obrovského zájmu našich lidí, kteří chtějí kandidovat do předsednictva a celostátního výboru. Nebude to snadná cesta, ale půjdeme do toho jako hnutí naplno,” uvedl předseda hnutí, ministr vnitra a 1. vicepremiér Vít Rakušan.

Dále byli do předsednictva hnutí z jednotlivých krajských sněmů zatím nominováni:

Věra Kovářová
Petra Pecková
Michaela Matoušková
Lukáš Vlček
Jan Lacina
Kateřina Arnotová
David Smoljak
Ondřej Lochman
Barbora Urbanová
Pavla Pivoňka Vaňková
Viktor Vojtko
Jan Kuchař
Miroslav Balatka
Matěj Hlavatý
Martin Dvořák
Jan Farský
Pavel Hájek
Mikuláš Bek
Martin Hájek
Josef Suchánek
Tomáš Müller
Michaela Šebelová
Petr Letocha
Eliška Olšáková

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama