Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.04.2021 11:33:00

Ministr Arenberger velmi rychle pochytil móresy svého šéfa

Ministr Arenberger velmi rychle pochytil móresy svého šéfa

Komentář na facebookovém profilu k výrokům ministra zdravotnictví Petra Arenbergera o dalším omezování kontaktů

 Naprosto nepřijatelným výrokem se po 72 hodinách ve funkci znemožnil nový ministr zdravotnictví. Arenberger uvedl, že by byl rád, kdyby mu právníci na ministerstvu vyšli vstříc. Buď prý uznají, že medicínská stránka je důležitější než právní čistota a nebudou to kazit, nebo se podle něj dohodnou, že má být všechno čisté.

Současně také uvedl, že lidé musí i protiprávní nařízení respektovat, dokud ho nezruší soud. V pondělí již totiž neplatí nouzový stav a Česko se bude řídit pandemickým zákonem, který neumožňuje omezovat lidi v tom, jestli jich pohromadě bude víc, nebo méně. Arenberger však trvá na dalším, klidně i protiprávním, omezování setkávání.

Po třech dnech je bohužel jasné, že ministr Petr Arenberger velmi rychle pochytil móresy svého šéfa, není důvěryhodným mužem na svém místě a měl by okamžitě odejít.

Pane ministře, odstupte!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama