Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2022 7:33:00

Volba prezidenta, kam jsme to za 32 let dopracovali

Volba prezidenta, kam jsme to za 32 let dopracovali

Dne 13. ledna 2023 proběhne 1. kolo volby prezidenta České republiky.

 Je pravděpodobné, že do 2. kola postoupí demokratickou volbou Andrej Babiš, dle slovenského Ústavu paměti národa agent komunistické STB a generál Petr Pavel, agent komunistické Vojenské kontrarozvědky, oba členové KSČ.

Jako aktivní účastník událostí 17. listopadu 1989 a období po něm si ve svých 72 letech kladu neodbytnou otázku. Co jsme to za národ my Češi, Moraváci a Slezané? Už v roce 1946 naši předkové ve svobodných volbách pustili k moci KSČ se všemi následky pro příštích více jak 40 let.

Zdá se, že jsme se bohužel z naší historie nepoučili, a to je pro tento národ zásadním problémem pro budoucnost. Já budu v 1. kole volit senátora Pavla Fišera, i když nevím, jestli tak budu voličem prezidenta republiky. Pokud do 2. kola postoupí Babiš a Pavel, k volbám nepůjdu.

Rudolf Baránek
předseda Sdružení československých podnikatelů 1990 – 1996
a zakladatel a člen vedení Strany soukromníků České republiky

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama