TOP 09

Víc, než si myslíte
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.03.2020 20:20:00

Společné prohlášení předsedů opozičních parlamentních stran

Společné prohlášení předsedů opozičních parlamentních stran

Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová na dnešek svolala jednání předsedů opozičních stran.

 Toho se zůčastnili předseda ODS Petr Fiala, předseda České pirátské strany Ivan Bartoš, předseda KDU-ČSL Marian Jurečka a předseda hnutí STAN Vít Rakušan. „Na setkání jsme sepsali společné prohlášení s otázkami pro vládu, na které zatím veřejnost nedostala odpovědi,“ uvedla Markéta Pekarová Adamová.
  1. Vyzýváme vládu, aby říkala pravdivé informace o skutečném stavu zásob ochranných pomůcek pro pracovníky v ohrožených profesích.
  2. Vláda musí vše podřídit tomu, aby byl počet testovaných co nejvyšší.
  3. Vláda musí být otevřená. Veřejnost má právo vědět, jaký je krizový scénář a další předpokládaný vývoj. Budou vznikat krizová centra? Stejně tak, jak dlouho budou opatření trvat? Co musí nastat, aby opatření byla postupně rušena.
  4. Jako volení zástupci velké části veřejnosti žádáme předsedu vlády, aby nás pravidelně informoval o závažných krocích své vlády.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama