Tomáš Binar

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.05.2014 3:34:58

Nejsi spokojen ve společnosti ve které žiješ?

Nejsi spokojen ve společnosti ve které žiješ?

Nespokojenost

 Nelibí se ti společnost ve které žíješ? Nevěříš stale opakovaným tvrzením v televizi a ve škole,že je tim nejlepším co mužeme mít?Nechceš jen přihlížet ,jak se kapitalisté ,tuneláři a jejich politikové vysmívají většině společnosti?

Chceš se organizovat a společně s dalšími mladými lidmi pracovat pro vlastní budoucnost a nikoliv jen přijmout  tu kterou ti připravují oni? Stan se komunistou ,stan se členem Komunistického svazu mládeže !  Společnost v niž žijeme ,je poznamenána sociálními nerovnostmi a rozpory. Jejími skutečnými vládci jsou vlastníci kapitálu ,at už se jim řiká podnikatelé ,banky či korporace. Ti s pomocí svých politiku diktují životní podmínky pracujících. Tyto dvě společenské třídy  tvoří základní rozpor současné,kapitalistické společnosti.Vláda kapitálu přeměnuje všechny oblasti našeho života na byznys. Tvá budoucnost je nezajimá! I ze vzdělaní si udělála kšeft.Davum absolventu nabízí jen všech proti všem o místo na slunci v tržní džungli. Zrodila ideál uštvaného workoholika pracujicího do umoru pro majitele firmy. EU vytvořila 26 milionu nezaměstnaných ,120 milionu žije v tuto chvilí pod hranici chudoby.Nezaměstnanost mladých  mezi 18-30 lety přesahuje  v některých zemích 50 procent a v EU dosahuje 25 procent! KSM proti tomu prohlašuje :Nestaneme se otroky 21.století.Bojujeme za trvalá a stabilní místa s plným právním zajištěním.Zostřuje se taky válečná agresivita ,snaha imperialistických bloku podrobit si zdroje ,trhy a omezit pozice konkurence. Byli jsme to my,členové KSM ,kdo vystupoval proti agresi USA a NATO vuči Jugoslávii,Afganistánu,Iráku,Libyi,Sýrii.Stáli jsme  v předních řadách duležitých zapasu posledních let:bojovali jsme proti školnému,proti umistění americké vojenské základny v ČR,proti členství v monopolistické EU a NATO,vystupujeme proti učásti naší země na imperialistických válečných zločinech a okupacích.Vládnouci třída si uvědomuje že její panstvi nad lidmi neohrozí parlamentní volby ani rozplyzlé protestni iniciativy.Ví ,že jejím systemovým protívnikem jsou komunisté  a že v socialistické společnosti ona nebude mit místo.Proto se dlouhodobě snažila Komunistický svaz mládeže pod ruznými záminkami  zakázat! Myšlenky a budoucnost ale zakázat nelze! KSM vytrval  a ve svém náročnem zápase  za legální činnost  činnost před soudem zvítězila.Od roku 2010 je opět legální orgánizaci a plně se zapojuje do boje proti kapitalismu a imperialistické válce!Dnes stojíme  před duležitým ukolem.KSM se proto rozhodl zahájit kampan příjimaní nových členu.Naším cílem je sjednotít mladé komunisty.Nežijeme ve filmovém westernu a proto víme že síla která měni svět ,nespočivá v invidualním zápase jednotlivcu,ale v organizaci. Pokud chceš bojovat  za socialismus proti kapitalismu  a válce,připoj se k ostatním mladým komunistum a komunistkam ,soudruhum a soudružkám :-) Stan se členem komunistického svazu mládeže.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama