Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.11.2020 5:57:49 - piiitrrr

Genocida Arménů

Pane poslanče, první genocida Arménů probíhala tak, že je turci nutili chodit pouští bez vody tam a zpátky. To ani němci v Osvětimi nevymysleli! Proč by měli Arméni nyní znovu trpět za to že se Stalin rozhodl část jejich vlasti-Náhorní Karbach přidělit Azerbajdžánu? Má to stejnou logiku jakoby Gottwald vyčlenil třeba Prahu z Čsr a daroval ji Azerbajdžánu. Budou europoslanci jen přihlížet a zaujímat podobně neutrální stanoviska jako KDU ČLS na svém webu? Ta "mírová dohoda" vynucená kazetovými bombami v podstatě znovu daruje část Arménie Azerbajdžánu! Kam až necháte Adolfa Erdogana a jeho loutku Prolhana Alijeva zajít? Koho napadlou příště?Gruzii? Všechny sousední státy již napadli! Co bude se zbytkem arménské repubily Artsach? Azerbajdžán stále tvrdí že to není Arménie! Ptám se Vás jako europoslance protože jedině EU v tom může něco pro Armény udělat! Např.uznat republiku Artsach. V Kosovu se neudála ani desetina toho co v Karabachu! A Eu stále řeší pořád dokola Lukašenka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.11.2020 10:44:50 - Tomáš Zdechovský
Jakékoli řešení zde bude velmi obtížné. Události v Náhorním Karabachu vnímám jako obrovskou tragédii pro arménský národ. Považuji a velkou chybu, že se zde zvláště evropské státy více neangažovaly.S pozdravemTomáš Zdechovský