Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.09.2022 11:14:05 - Jeep

Šetřeni energiemi

Lidé a instituce mají šetřit. To znamená snížit teploty ve vytápěných místnostech napříč republikou. Fajn! Jak s tím koresponduje elektromobilita v rámci podvodnégo Green Dealu? Logicky, neměl by být první krok, v rámci toho šetření elektřinou, zákaz prodeje a výroby aut na el. pohon? A také vytápění poslaneckých a senátních prostor kvůli mnohahodinovému jalovému žvanění o hlasování, o kterém se dopředu ví, jak dopadne, když má ta zrádcovská vláda v PS většinu? To samé platí i o žvanění za vlády minulé. Všechny po r.89 jsou zrádcovské! Neměli by všichni politici, včetně vás, začít nejdříve u lopat či v Kolbence, abyste vůbec věděli, o co v životě jde? Nejste tak trochu mimo tento svět?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.10.2022 12:10:22 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,obávám se, že zde pletete několik věcí dohromady. Sám se stavím kriticky k tomu, aby se elektromobilita nařizovala shora, protože rozvoj techniky má být daný i jeho ekonomickou výhodností. Nevidím ale důvod, proč by se měly prodej a výroba aut na elektrický pohon zakazovat. Jinak s manuální prací mám velmi bohatou zkušenost - už od 15 let jsem chodil pracovat na brigádách a svoji zkušenost s různými řemesly jsem zdokumentoval např. ve své sérii videí s názvem Dobrá práce.S pozdravemTomáš Zdechovský