Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2015 15:58:00

Skandální! Unie neví, zda přijímat ilegální imigranty? Děsivé

Skandální! Unie neví, zda přijímat ilegální imigranty? Děsivé

To je opravdu skandální. Dnes čtu, že EU prý zatím neví, jestli má nadále přijímat ilegální imigranty! Jak může někdo uvažovat nad legalizací nelegálního jednání? To je možné jen v Kocourkově – a v EU.

Já na situaci upozorňuji již velice dlouho a vzpomeňte, jak mě média i pseudohumanisté z vládní koalice v čele s ČSSD či KSČM a TOP09 pokaždé poplivali a dehonestovali, a udělali ze mě nějakého xenofoba a rasistu, místo abychom se tomu problému věnovali. A samozřejmě došlo na má slova. Rok se s rokem sešel a Evropa je na prosto nepřipravena.

Hlavním lákadlem je štědrý evropský sociální systém. Všechny státy EU musí jasně upravit sociální systém tak, aby ilegální imigranti neměli nárok na jakoukoliv sociální podporu. Nejsem necita, ale tady se jedná o obrovský byznys s lidmi a chudobou, na které vydělává africká mafie. Ta zneužívá toho, že může nabídnout cestu do Evropy s vidinou toho, že Evropa se o ty lidi postará. Uprchlíci dostanou na území EU šaty, léky i jídlo.

Například v Japonsku systém funguje správně. Průměrný plat tam je 80 tisíc korun měsíčně. Desítky let je to nejvyspělejší země v celé Asii. Bylo by nabíledni, aby tam desítky let směřovaly bárky z Číny nebo Severní Koreje, ale k tomu vůbec nedochází. Je to nulový problém. Japonský systém je totiž nastavený tak, že nikdo z nelegálních imigrantů nemá nárok dostat cokoliv. Mafie nemají co nabídnout, proto ten byznys tady neexistuje.

Česká republika sice nepatří ohledně sociální podpory vůči imigrantům k nejštědřejším evropským zemím, přesto se jí ale problémy týkají. Jsou mimořádně štědré země typu Švédska, které jsou obrovským lákadlem a ty překlápí celou Evropu.

Neefektivní je také to, co předvádí česká vláda. Ta do České republiky letos pozvala prvních 70 muslimských uprchlíků ze Sýrie.

A premiér Sobotka k tomu za celou vládu ČSSD, ANO a KDU-ČSL v České televizi dodal, že v imigrantech vidí řešení problému s nízkou porodností v ČR.

Děsivé plány, které absolutně odmítám a prosím Vás o podporu. Místo aby vláda podpořila české a moravské mladé rodiny, tak podporuje cizí imigranty, kteří nás tady po vzoru západní Evropy dříve či později rozloží. Přitom je ČR i EU zadlužená až po uši a naše vláda nemá peníze ani na zajištění důstojných životů našich občanů, například seniorů. Naši občané by měli být prioritou, nikoliv cizí.

 Fotka uživatele Tomio Okamura. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama