Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.06.2019 6:38:00

Ukazuje se, že prorodinná politika Orbána přináší dlouhodobé pozitivní výsledky

Ukazuje se, že prorodinná politika Orbána přináší dlouhodobé pozitivní výsledky

Komentář na facebookovém profilu k prorodinné politice Maďarska

Ukazuje se, že prorodinná státní politika Viktora Orbána přináší dlouhodobé pozitivní výsledky. V Maďarsku za posledních osm let klesl počet potratů o třetinu, počet rozvodů o 22 procent a počet uzavíraných manželství se zvýšil o 43 procent. A v minulém roce se narodilo nejvíce dětí za posledních 20 let. Podobnou cestou finanční podpory rodin chce jít i hnutí SPD.

Maďarsko dnes vyhrazuje na podporu rodin 5 procent hrubého domácího produktu, což je dvakrát tolik co v roce 2010. Maďarská prorodinná politika se setkává se silnou kritikou v zahraničí od sluníčkářů, kteří by raději dováželi migranty. Jeden ze švédských ministrů ji označil za „nacistickou“…

Řešení demografického propadu podle nás ale není v dovozu nepřizpůsobivých muslimských imigrantů, jak to prosazují sluníčkáři a globalisté, ale přece v tom, že podpoříme naše vlastní rodiny a naše vlastní české děti. Jenže dovážet imigranty je záměrem sociálních demokratů, globalistů a sluníčkářů, aby mohli zničit národy a národní státy a vytvořili tupou masu ovcí, kterou budou moci lehce ovládat.

Hnutí SPD má v programu velmi výraznou finanční pomoc pracujícím rodinám s dětmi. Pro tyto rodiny s dětmi máme připravené výrazné slevy na dani z příjmu - 50 % u prvního dítěte, 60-70 procent u dvou dětí a rodina se třemi a více dětmi nebude platit žádnou daň z příjmu. Samozřejmě by platila námi navrhovaná podmínka, že alespoň jeden z rodičů pracuje a čistý trestní rejstřík bez úmyslných trestných činů. Stejně tak chceme zavést i výhodné novomanželské půjčky i podporu bydlení a další věci – opět podmíněné pracovní minulosti jednoho z rodičů a podmínkou čistého trestního rejstříku bez úmyslných trestných činů.

My na rozdíl od Babišovy vlády ANO, ČSSD a KSČM pracující rodiny s dětmi podporujeme, protože děti jsou naše budoucnost, víme, jak náročné je děti vychovávat i zajišťovat jim nutné potřeby a bez nových dětí může náš národ zaniknout a mohou převládnout imigranti. Taktéž by nemuselo být na důchody. Volte prosím hnutí SPD a situace Vaší rodiny se výrazně zlepší! S námi bude DOOPRAVDY líp!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama