Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2021 10:17:00

Pandemie s padesáti hospitalizovanými. Opravdu?

Pandemie s padesáti hospitalizovanými. Opravdu?

Komentář na facebookovém profilu k uvolňování proticovidových opatření ve Velké Británii.

 Anglie hlásí snížení počtu nakažených po tom, co došlo k rozvolnění a zneplatnění většiny pandemických omezení! Po dobu jednoho týdne bylo možné sledovat klesající tendence, ačkoliv se odborníci obávali vzestupu kvůli delta mutaci. Vědci a odborníci nevěřícně kroutí hlavou, zatímco pro ostatní státy by Anglie mohla být modelovým příkladem.

Opravdu se v České republice dá hovořit o “pandemii” s padesáti hospitalizovanými?

Skutečně je očkování dobrovolné s narůstajícím tlakem ze strany vlády a médií?

Totalitní metody vybízející k očkování připomínají prvomájové průvody za komunistů. Dávno už nejde o zdraví, ale o peníze – pozorujeme snahu o vyprázdnění skladů zdravotnického materiálu a zbavení se nakoupených vakcín.

Ministerstvo zdravotnictví OPĚT nerespektuje nařízení Nejvyššího správního soudu (NSS) o zrušení respirátorů. Předseda soudního senátu Petr Mikeš uvedl, že pokud nové zdůvodnění opět nebude odpovídat požadavkům, nařízení NSS tentokrát zruší bez času na nápravu.

Trikolóra Svobodní Soukromníci NIKDY nedovolí, aby občané naší země byli nuceni k POVINNÉMU očkování proti nemoci covid-19.

Jsme pro okamžité zrušení pandemické pohotovosti i pandemického zákona.

ŘEKNĚTE „NE“ COVIDOVÉ TOTALITĚ.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama