Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.08.2020 17:36:00

Pokud se už ani ženy nemůžou nazývat ženami, tak je to vážně blázinec

Pokud se už ani ženy nemůžou nazývat ženami, tak je to vážně blázinec

Komentář na facebookovém profilu k článku na iDnes.cz: Poslankyně čelí útokům aktivistů. Neříká ženám „lidé s děložním čípkem“

Z toho nadpisu jsem tedy “lehce zmatena”.

Myslela jsem, že aktivisté vždy a za každé situace šíří dobro... Teď najednou čtu, že "aktivisté útočí". Nespletli to s Marsem?

A teď vážně. Možná už je nejvyšší čas nazývat některé tyto tzv. "aktivisty" pravým jménem...

Když už je pro ně málo pokroková i labouristická poslankyně, tak tedy opravdu nevím, co by vlastně chtěli? Samozřejmá má paní Duffieldová pravdu. Pokud už se ani nemůžou nazývat ženy ženami, tak je to vážně blázinec.

Na druhou stranu nelze nezmínit, že to byli právě labouristé, kdo podobné nesmysly v minulých dekádách podporovali. Tak trochu teď sklízí ovoce svého snažení. Ale třeba ještě stále není pro některé pozdě. Snad si labouristé a jejich voliči uvědomí, že tohle asi úplně nebyl jejich zájem a začnou "bránit normální svět".

Zmíněný článek ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama