RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.12.2019 13:04:00

Ano, to by byla "politika TOP 09"

Ano, to by byla "politika TOP 09"

Komentář na facebookovém profilu ke shodě politiky premiéra Babiše a TOP 09

 Myslím, že pan premiér má jednou zase pravdu:

Pokud někdo nepodporuje bratříčkování se s Putinovým Ruskem jako pan prezident, dělá "politiku TOPky".

Pokud někdo nemyslí, že většinou mystifikace plné nadávání na Evropskou unii a její instituce jsou dobrá věc, a nezdá se mu "neuznávání autority" toho, komu jsme do rukou autoritu vložili (jak před pár dny činil premiér), stojí na pozici "politiky TOPky".

Pokud si někdo myslí, že lidská práva jsou důležitá, a to i v Číně, a tento "dalajlamismus", jak ho označil bývalý šéf ODS, do naší zahraniční politiky patří, souhlasí "s politikou TOPky".

Pokud někdo má za to, že naše stabilita a bezpečnost stojí na členství v NATO nebo EU, a myslí si (na rozdíl od minimálně části Pirátů), že to není dobré téma na referendum, a musíme toto partnerství i sami posilovat a prohlubovat, stojí na straně "politiky TOPky".

A pokud někdo myslí, že (nejen) náš vztah v Číně by neměla formovat "firma bohatého Čecha", ale hodnoty, dlouhodobé principy či odkazy presidentů Masaryka a Havla, je tam, kde je "politika TOPky".

Takže díky pane premiére, že jste mi připomenul, jak důležité je, aby tu TOPka a její politika byla...

Souhlasíte?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama