RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.12.2019 13:38:00

Planetu nedědíme po rodičích, půjčujeme si ji od dětí

Planetu nedědíme po rodičích, půjčujeme si ji od dětí

Komentář na facebookovém profilu k ekologii

Díky všem, co si uvědomují, že způsob, jakým využíváme naši planetu, musíme změnit.

Těm, co si uvědomují, že mnohem více než to, že "planetu" dědíme po našich rodičích, platí, že si ji půjčujeme od našich dětí.

A těm, kteří chápou, že problém s klimatem v chudé Africe (která nemá dost bohatství na adaptaci ke změnám, a která bude mnohdy postižena více a rychleji) musíme pomoci řešit i my zde, a to spíše rychleji než pomaleji.

A moc díky těm, co se nebojí tyto postoje říkat, a navíc se snaží přesvědčit ostatní. Až nás bude hodně, nezbude vládám než vzít otázku klimatu vážně a konat. Převáží-li výmluvy či dokonce odmítání problémů, našim dětem vrátíme planetu ve stavu velmi bídném. A k tomu jim dáme svět, který kvůli milionům změnám zoufalých lidí bude nebezpečný pro nás všechny.

ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama