Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.01.2020 7:33:00

V naší zemi máme dost vlastních sirotků

V naší zemi máme dost vlastních sirotků

Komentář na facebookovém profilu k přijetí syrských sirotků

 „Sirotci“ v řeckých táborech, které by mohla Česká republika přijmout, jsou většinou mladí muži před dovršením plnoletosti. V interním dopise, který ke konci letošního roku dostala ministerstva zahraničí a vnitra, to napsalo české velvyslanectví v Aténách. Hnutí SPD odmítá přijmout jakékoli takzvané „sirotky“, které nám nutí europoslankyně KDU-ČSL Michaela Šojdrová a sluníčkářští novináři a aktivisté!

O přijetí 40 "dětí", které se bez doprovodu nacházejí v uprchlických táborech, požádalo v září Řecko. Hnutí SPD odmítá tyto „děti“ přijmout, protože i ty představují bezpečnostní riziko. Jde jen o trojského koně, jak sem dostat další imigranty jako v pohádce o jezinkách… Děti imigrantů také bývají infikovány džihádismem a na Západě páchají kriminalitu. Navíc vidíme, že nejde o děti!

Navíc, jak víme, a potvrzují to jak neziskové organizace, tak i europoslankyně Šojdrová, Babišova vláda ANO, ČSSD a KSČM jen vloni oficiálně zlegalizovala pobyty v ČR stovkám migrantů z islámských zemí. Mimo kvóty, zcela na základě vlastního uvážení. To je pro SPD nepřijatelné. Premiér Babiš veřejnosti lže, když tvrdí, že to nedělá, přitom opak je prokazatelnou pravdou.

Pomáhat cizím lidem v nouzi můžeme, ale nejprve musíme zajistit potřeby našich občanů. Čeští občané jsou pro nás na prvním místě. A pokud máme pomáhat opravdovým uprchlíkům, tak v jejich zemi.

Iniciativa Češi pomáhají spolu s Lékaři bez hranic, Organizací pro pomoc uprchlíkům a Amnesty International vyzvala vládu, aby projevení solidarity nebránila a vytvořila meziresortní skupinu, která by navrhla přesný postup přijetí dětských běženců bez doprovodu z Řecka. Jde o samé sluníčkářské neziskovky, které protlačují masovou imigraci.

Připomeňme, že nezletilí imigranti v německém Ulmu, v Bádensku-Württembersku hromadně znásilnili 14-leté děvče. Je jim 14, 15 a 16 let, a dalším dvěma 24 a 26. Další případ se stal nedávno, když 12leté dítě z Afghánistánu udeřilo Němce v autobuse kladívkem do hlavy, když muž imigrantské děti vyzval, aby nedělaly rámus...

Připomeňme též, mnoho džihádistů ze Švédka si s sebou do Islámského státu vzalo své rodiny, včetně malých dětí. Před časem vysílala švédská média domácí video, které natočila o svém džihádistickém životě švédsky mluvící rodina, která vycestovala ze země a připojila se k ISIS. V jedné scéně matka cvičí střelbu, zatímco otec ochotně vysvětluje dětem: „Teď se podíváme na maminku, jak dělá džihád.“ V domácím videu je také scéna, jak manželka střílí z pušky, a radostně přitom vykřikuje: „To bylo super!“ a „Alláhu Akbar“.

V jiné scéně je otec připravující se do boje a vyprávějící svým malým dětem – synovi a dcerce – o tom, jak vzal vysílačku „nevěřícímu“, kterého střelil do hlavy a zabil. Malý chlapec vysvětluje otci, jak má nejlépe využít střelivo pro svou útočnou pušku a prosí jej, aby se k němu mohl připojit, ale matka mu říká, že jeho otec si stále myslí, že je na to „příliš mladý“. Vypravěč ve videu vysvětluje, že mnoho dětí z takových ISIS rodin se vrátilo do Švédska se svými rodinami a chodí do švédských škol a školek. Rodina ve videu je jednou z nich.

Švédský odborník na terorismus Magnus Ranstorp nedávno varoval Švédsko před přijetím nejen teroristů ISIS, ale i jejich manželek a dětí, které podle něj také představují bezpečnostní riziko: „Ženy nejsou nevinné oběti a existuje také velká skupina dětí ISIS... Od osmi nebo devíti let byli posíláni do táborů pro indoktrinaci, kde se naučili bojové techniky a jak se zachází se zbraněmi. Někteří z nich se naučili zabíjet... jejich identita bude navždy spojena s jejich zkušenostmi z ISIS a skutečností, že jejich otec i matka bojovali za ISIS.“

Celou kampaň vnímáme pouze jako propagandu europoslankyně KDU-ČSL Šojdrové a dalších neziskových organizací parazitujících na migraci a jako citové vydírání, které má otevřít dveře masové imigraci. Nejprve přijmeme „sirotky“ a po čase se náhle objeví celé rodiny, které je pak budou chtít „sjednotit“. Díky sjednocování rodin přichází do Německa další tisíce imigrantů.

Samozřejmě nikdo nemá ani důkaz, jestli to jsou vůbec skutečně sirotci či nikoliv. Z německých statistik navíc vyplývá, že většina tzv. dětských migrantů lže o svém věku a jsou ve skutečnosti mnohem starší.

V naší zemi máme též dost vlastních sirotků a ti potřebují naši pomoc v první řadě. Ne, abychom propagandisticky přijímali cizí sirotky – ať už ze Sýrie, Afghánistánu či Pákistánu – a na naše sirotky se pořádaly veřejné sbírky.

Pomáhat cizím lidem v nouzi můžeme, ale nejprve musíme zajistit potřeby našich občanů. Čeští občané jsou pro nás na prvním místě. A pokud máme pomáhat opravdovým uprchlíkům, tak v jejich zemi. Nesmíme dopustit ohrožení českých občanů!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama