Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska)

  • Monarchiste.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2020 18:53:51

Návrat Mariánského sloupu v Praze

Návrat Mariánského sloupu v Praze

Tisková zpráva Koruny České (monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska) k souhlasu Zastupitelstva hlavního města Prahy s instalací Mariánského sloupu na Staroměstském náměstí.

Koruna Česká (monarchistické strany Čech, Moravy a Slezska) s velikou radostí vítá dnešní rozhodnutí Zastupitelstva hl. m. Prahy, které umožňuje návrat Mariánského sloupu na Staroměstské náměstí.

Naše strana věří a doufá, že návrat sloupu k pomníku Jana Husa a husitskému kalichu v průčelí chrámu Matky Boží před Týnem se stane impulsem ke smíření křesťanů v Českých zemích. Soustředění těchto symbolických artefaktů na nejvýznamnějším náměstí země významně přispěje ke smíření křesťanských věrouk, které všechny jsou neodmyslitelnou součástí duchovního dědictví zemí Koruny české.

V Praze dne 23. ledna 2020

 

Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska)

www.korunaceska.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama