Křesťanská a demokratická unie - Československá strana lidová

KDU-ČSL se pomalu seznamuje s internetovými Parlamentními listy.
  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2020 10:07:00

Manželství v síti aneb Národní týden manželství

Manželství v síti aneb Národní týden manželství

Národní týden manželství jako již obvykle odstartuje tiskovou konferencí v Senátu Parlamentu ČR v pondělí 10. února od 10:00 hodin ve Frýdlantském salonku Valdštejnského paláce.

 Na tiskové konferenci vystoupí senátorka Mgr. Šárka Jelínková, členka Ústavně-právního výboru a členka Stálé komise Senátu pro Ústavu České republiky a parlamentní procedury, která přebrala záštitu nad letošním ročníkem NTM. Dále sociolog Petr Fučík, adiktoložka Božena Havlová, vztahová poradkyně Milena Mikulková, ředitel festivalu United Petr Húšť a další řečníci.

Manželství v digitálním věku

Měli jste někdy pocit, že jste spojeni on-line, ale odpojeni jeden od druhého? Digitální technologie a zařízení mění svět našich nejintimnějších vztahů i naši komunikaci. Jak budovat silné manželství ve věku digitálních technologií? To je otázka, na kterou se zaměří již čtrnáctý ročník Národního týdne manželství, který se uskuteční ve valentýnském týdnu od 10. do 16. února, a ponese podtitul MANŽELSTVÍ V SÍTI.

Dnes je stále obvyklejší, že se páry seznamují on-line a aplikace jako Tinder mění způsob, jak se prezentujeme před druhým pohlavím. Digitální technologie pronikají do všech aspektů našich partnerských a rodinných vztahů, od sdílených kalendářů, připomínek výročí svatby a ukládání vzpomínek až po sms rozchody, sexting nebo on-line nevěru. Digitální technologie se budou dále rozvíjet a v dobrém i zlém ovlivňovat naše nejdůležitější vztahy. I proto dává smysl se zabývat tématem manželství v síti. Každé dobré manželství potřebuje ke svému životu dostatek času a pozornosti, ať už v on-line nebo v off-line světě.“, řekl k tématu týdne manželství jeho koordinátor Petr Adame.

Více informací o kampani a jednotlivých akcích v rámci NTM je možné nalézt ZDE a ZDE

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama