Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.02.2020 15:38:00

Žádnou esemesku od Šimona Pánka jsme nedostali

Žádnou esemesku od Šimona Pánka jsme nedostali

Projev na 40. schůzi Poslanecké sněmovny 12. února 2020, návrh na volbu Veřejného ochránce práv.

Děkuju vám, pane předsedající, za slovo. Tak vaším prostřednictvím k panu kolegovi Foldynovi. On tady vyvolal takovou řadu předsedů politických stran a všichni sem musí předstoupit a říct panu Foldynovi vaším prostřednictvím, vy lžete, žádnou esemesku od Šimona Pánka jsme nedostali. Ono by bylo dobré, kdybychom v Poslanecké sněmovně, ať už si o Šimonovi Pánkovi a Člověku v tísni myslíme cokoli, tak abychom prostě byli v určitý okamžik schopni říct, ať už v tomto kabaretním představení fandíme panu Foldynovi, nebo předsedům, kteří sem přicházejí, tak je občas dobré si uvědomit, že svět může být i černobílý a jednou někdo mluví pravdu a jeden lže. A ten, kdo tady lže, je pan kolega Foldyna. My jsme takovou žádnou zprávu nedostali.

Očekával bych, pane kolego prostřednictvím pana předsedajícího, že se nám omluvíte. Možná jste hovořil s vaším panem předsedou Hamáčkem. Z té strany stále ještě jste. A možná on dostal nějakou esemesku. Ale myslím, že nemáte, aspoň v to plně doufám, prostřednictvím pana předsedajícího, přístup do našich mobilních telefonů. Já už bych se v téhle zemi ničemu nedivil. Ale opravdu jsme žádnou esemesku nedostali. Nelžete tady. Je to trapné. (Potlesk v pravé části sálu.)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama