ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2020 12:03:00

Ukázková malá (či spíše velká) domů

Ukázková malá (či spíše velká) domů

Komentář na facebookovém profilu k hospodaření neziskové organizace Člověk v tísni

 Tak tomu říkám "hospodaření". Za spolupráci na projektu, jehož prostřednictvím má naše republika pomoci Moldavsku, obdrží organizace Člověk v tísni celkem 13,5 milionu Kč. To je bezesporu hezké číslo - jenže když se podíváme pod pokličku jeho rozdělování, zůstanou mnohým ústa překvapením otevřena dokořán.

Téměř polovina celého rozpočtu totiž připadne na osobní, resp. mzdové náklady, náklady na experty apod. Tak například jen regionální ředitelka za necelé čtyři měsíce obdrží 300 tisíc. Ani další manažeři si na peníze opravdu nemohou stěžovat.

Další bezmála milion a půl padne na cestovní náklady + náklady v Moldavsku. A tak bych mohl dlouze pokračovat - některé náklady jsou opravdu velmi překvapivé. S velkým otazníkem pro mne tak zůstává skutečný přínos projektu pro Moldavsko. Je nesporné, že se o velkou pomoc jedná, jen si myslím, že si v první řadě pomůže někdo úplně jiný...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama