ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.03.2020 14:35:10

EU absolutně selhala v ochraně vlastních obyvatel

EU absolutně selhala v ochraně vlastních obyvatel

Komentář na facebookovém profilu k situaci na pozemní turecko-řecké hranici, přes niž chtějí do EU proniknout stovky lidí

EU absolutně selhala v ochraně vlastních obyvatel! Řecko nezvládá nápor migrantů, kteří se snaží překonat řecko-tureckou hranici. To, co předvádějí Turci, je totiž daleko za hranou a považuji to za absolutní zrůdnost.

Turečtí úředníci nejen, že organizují převážení ekonomických migrantů autobusy k řeckým hranicím a dávají jim tipy na to, kde najdou nejvhodnější nelegální přechod. Oni jim navíc rozdávají nůžky na prostříhání děr v plotech s ostnatými dráty. Turečtí vojáci se dokonce snaží strhnout hraniční plot! A co víc, na řeckou policii, která se snaží ochránit hranice, Turci pouštějí prostřednictvím dronů a granátů slzný plyn!

Co dělá EU? Co dělá NATO? Co dělají a především dosud udělaly vlády všech zemí Schengenu kromě toho, že poslaly pár vojáků na řecké hranice?! A abych nezapomněl - především poslaly kamiony humanitární pomoci uprchlíkům! Není ale teď opravdu důležitější chránit Evropany? Na tuto situaci měla být Evropa dávno připravená a musela ji předvídat. Turecko přece tímto krokem hrozilo dlouhodobě. Přece v tom Řecko nemůžeme nechat samotné! Jde o nás všechny. Už teď je pozdě a několik vojáků vyslaných na pomoc Řecku to vážně nespraví.

V Turecku čeká na 3,5 milionu nepřizpůsobivých migrantů na to, aby si podrobili naše území. Turecko jim v tom velmi aktivně pomáhá a neštítí se opravdových prasáren. Opravdu nepodnikneme opravdu ZÁSADNÍ kroky k tomu, abychom jim v tom zabránili?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama