Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2020 6:28:00

Trocha optimismu do žil všem soukromníkům

Trocha optimismu do žil všem soukromníkům

Všichni prožíváme těžké chvíle. Máme živnosti, firmy, zaměstnance i rodiny a budoucnost se díky vládě vedené egomaniakem jeví jako velmi nejistá.

 Prakticky každý den někomu z vlády píšeme zprávu s věcnou připomínkou či návrhem. Je to i Vaše zásluha, protože informace přímo z minového pole jsou tou nejlepší inspirací. Jednoznačným cílem je situace, kdy se vláda k veškerým škodám postaví čelem a začneme řešit kompenzace. Oporu v zákoně na to máme.

Je také velmi pravděpodobné, že v horizontu týdnů COVID-19 ustoupí a my všichni do toho opět šlápneme. Zkusme pak nezapomenout na těžké chvíle a podpořme se nevzájem. Dovolená v České republice, nákupy lokálních surovin, častější návštěva restaurace, kavárny, malého kina či divadla a nebo cokoli u Vašeho oblíbeného prodejce. Utrácejme zkrátka tak, aby peníze zůstaly tady u nás.

Zvládneme to!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama