Josef Švarcbek

Chci s vámi hasit problémy společnosti
  • KSČM
  • Planá
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.03.2020 20:16:26

Říká se jim Mimoni

Říká se jim Mimoni

Něco o těch, kdo jsou dnes mimo realitu.

Říká se jim Mimoni

Chcete vidět Mimoně?  No, nějak to připomíná repliku ředitele školy z  filmu Obecná škola, v podání Rudolfa Hrušínského.  Ten nabízel k vidění idiota, no a nedávno jsme jej viděli v podobě jeho syna Honzíka. A Mimoň, to je takové bájné zvíře, které má podobu člověka. Toto zvíře je tak rafinované, že dokonce mluví jako člověk a má takové schopnosti, že to dokáže ve spolenské hierarchii dotáhnout až na  prezidenta. Nebezpečí je v tom, že to může být pozice prezidenta významné země. Bohužel dalším znakem Mimoně je, že si myslí, že může řídit když ne zeměkouli, tak aspoň Evropu, ale celou! Pokud by se dostal  Mimoň na post prezidenta Ruska, USA, Číny či Indie, tak by nás již nic nezachránilo. Zatím to vypadá, že se dostali Mimoni jen do čela méně významných zemí. Ano, ano, jsou tu a jedním z nich je prezident Macron, který možná neřídí ani sám sebe a ani svůj poklopec. Velkou snahu jej dohnat projevuje pan Johhnson. To je ten chlapík, co si myslí, že nad Velkou Británií slonce nezapadá. Jenže ono zhaslo zásadně již v roce 1947 při vzniku nezávislosti Indie a Pákistánu.

Takže náš  nebezpečný Mimoň Macron zase myslel. A co vymyslel? Sešel se či konzultoval s paní Merkelovou, s paní Ursulou von der Leyenovou a předsedou Evropské rady Charlesem Michelem. Zkritizovali některé členské země Evropské unie za jednostranná opatření na hranicích v souvislosti se šířením koronaviru. Agentura  AFP  uvádí, že Macron  avizoval také, že v nejbližších hodinách mají být představeny evropské kroky týkající se vnějších hranic EU. Že by tyto hlavy pomazané našly lék na Covid 19?  No, mohly by jej najít v tom, že otevřou  hranice mezi Řeckem a Tureckem, aby migranti ten koronavirus naředili. Pokud se toto nerealizovalo, tak to nebylo zásluhou těch 4 hlav pomazaných, ale koronaviru, který je víc rozumný než evropští hlavouni a ukazuje, co je rozumné a co je šílené.

Josef Švarcbek, kandidát do Senátu za volební obvod 3-Cheb

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama