Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2020 13:36:00

Všechno zlé je k něčemu dobré

Všechno zlé je k něčemu dobré

Komentář na facebookovém profilu k cestování v době karantény

Všechno zlé je k něčemu dobré. Vládní zákaz pobytu na veřejných místech v počtu více než dvou osob nám bohužel neumožňuje navštívit ta nejznámější místa v našem kraji, začít objevovat s rodinou ta méně nebo úplně neznámá, kde nikoho dalšího nepotkáme, nám ale nikdo nezakázal. A že jich u nás je!

Pár tipů najdete v článku, spoustu dalších ale určitě znáte sami. Tak je nikomu dalšímu moc neříkejte a vydejte se právě tam. Pro každý případ ale na základě dohody s Policie České republiky zveřejňuji seznam lokalit v našem kraji, kde se koncentruje velké množství lidí a kam proto nedoporučujeme jezdit:

Bedřichov
Brniště
Doksy
Frýdštejn
Harrachov
Horní a Dolní Mísečky
Hrabětice
Hrádek nad Nisou
Janov nad Nisou
Ještěd
Jizerka
Královka
letiště Hradčany
Malá Skála
Manušice
Rokytnice nad Jizerou
Sedmihorky
Sloup v Čechách
Smědava
Souš
Tábor
Valdštejn
ZOO Liberec

Kromě výše uvedených lokalit mohou i samy obce osadit zákazovými značkami některá další místa. Sledujte, prosím, jejich webové stránky či sociální sítě. Díky za pochopení a věřím, že i přes tato omezení najdete způsob, jak pobývat bezpečně, bez ohrožení vás i druhých, na zdravém vzduchu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama