ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.04.2020 20:02:00

Není co vysvětlovat

Není co vysvětlovat

Komentář na facebookovém profilu k požadavku Evropské komise o vysvětlení, proč ČR uzavřela hranice pro vývoz respirátorů

 Evropská komise žádá vysvětlení toho, proč naše země zavřela hranice pro vývoz respirátorů. Proč asi!?

To přece pochopí i každé malé dítě! Nebude to náhodou proto, že je právě Česká republika nyní sama také potřebuje a je jich nedostatek i pro naše zdravotníky, natož veřejnost?

Tento přístup ze strany Evropské unie mi přijde opravdu přitažený za vlasy. Je něco nepochopitelného na tom, že jednotlivé země EU se snaží chránit vlastní obyvatele, což je jim přednější než pravidla volného trhu, a že si o přeshraniční spolupráci si dovolí rozhodovat samy?

Obávám se, že podobně nesmyslnými buzeracemi EU opravdu postrádá svůj primární význam. Vím, že se zde do mne opět pustí řada unijních přitakávačů, ale tato záležitost je podle mne krásnou ukázkou toho, jak EU v praxi funguje (či spíše nefunguje).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama