ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2020 10:01:00

Recepty na pomoc živnostníkům

Recepty na pomoc živnostníkům

Komentář na facebookovém profilu k pomoci živnostníkům při pandemii koronaviru

 Včera jsme se v Senátu mimo jiné zabývali tématem pomoci živnostníkům v souvislosti s pandemií koronaviru.

Uvedl jsem několik „receptů“ na to, jak by bylo vhodné této skupině, která je pro českou ekonomiku klíčová, ulehčit jejich situaci.

Kromě rychlého rozhýbání ekonomiky jsou to také transparentní, kompletní daňové prázdniny, které by měla vyhlásit vláda, a to na dobu minimálně jednoho roku.

V neposlední řadě považuji za žádoucí, aby vláda do další várky zákonů, projednávaných ve stavu legislativní nouze, zařadila návrh, který osvobodí živnostníky, jako např. kadeřnice, prodavače nebo lékaře od placení autorských poplatků. A nejde o malé peníze. Za jedno rádio a TV např. kadeřnice ročně zaplatí organizacím OSA a INTEGRAM i více než 10 tisíc Kč.

Na můj projev k tomuto bodu se můžete podívat ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama