RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,31. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.06.2020 8:36:00

Zaměstnanci Agrofertu píšou europoslancům z celé Evropy

Zaměstnanci Agrofertu píšou europoslancům z celé Evropy

Komentář na facebookovém profilu k reakci na rezoluci Evropského parlamentu o střetu zájmů premiéra Babiše

 Až v pátek večer skončil třídenní maraton online hlasování na plénu Evropského parlamentu. V posledním dějství bylo pro naši zem poněkud ostudné, ale velmi nutné hlasování o rezoluci týkající se střetu zájmu pana Andreje Babiše, miliardáře, podnikatele a premiéra naší země.

Evropský parlament není soud ani auditor, ale v popisu jeho práce je hlasovat kromě evropských legislativ, také o politických rezolucích, které mají ukázat názor demokraticky zvolených zástupců z celé Unie. Výsledkem je, velkou většinou schválená, velmi srozumitelná, ač právně nezávazná, rezoluce, která posílá jasnou zprávu našemu panu premiérovi, Evropské komisi i českým úřadům.

Rozhořčení zaměstnanci holdingu nyní píšou europoslancům z celé Evropy. Jejich rozladění chápu, ale měli by změnit adresáta…jediný, kdo jejich problém totiž může vyřešit, je totiž Andrej Babiš. Poslat stížnost na to, že jeho vlastnictví firmy jim dělá problémy (ale možná někdy i pomůže k zisku nebo zakázkám), mu mohou na jeho mail, který (předpokládám i nadále) leží - kde jinde - než na serverech firmy Agrofert.

Více k tomu ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama