Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.06.2020 17:46:00

O zeštíhlení státního aparátu vláda vůbec neuvažuje

O zeštíhlení státního aparátu vláda vůbec neuvažuje

Komentář na facebookovém profilu k deficitu státního rozpočtu

 Na děsivé hospodaření vlády upozorňují prakticky všichni ekonomové při smyslech, ale koaliční rozhazovačná karavana jištěná komunisty jede vesele dál. Jasně strukturovaný krizový rozpočet musí mj. obsahovat výdaje na záchranná opatření, výdaje na mohutné fiskální stimuly schopné opět nastartovat ekonomiku a výdaje na strukturální reformy, které hospodaření státu výrazně zefektivní. Nic z toho se však v potřebném rozsahu neděje a na včerejší zasedání parlamentu připraveno nebylo.

Vláda slíbila do ekonomiky napumpovat tisíc miliard, reálně jich uvolnila několik desítek a o zeštíhlení neuvěřitelně nabubřelého státního aparátu vůbec neuvažuje. Drtivá většina plánovaného deficitu tak shoří v rámci nákladů na chod státu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama