ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,22. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.06.2020 13:17:00

Vděčnost je to poslední, co od migrantů můžeme čekat

Vděčnost je to poslední, co od migrantů můžeme čekat

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům ilegální ekonomické migrace

 Nesmíme je vpouštět do Evropy! Masakr, který se stal ve Skotsku, to jen potvrzuje.

Tři lidé zaplatili životem, dalších šest je podle médií zraněno. To vše jen proto, že byli v nesprávný čas na nesprávném místě. Pomatený migrant totiž začal svá zvěrstva provozovat v hotelu, v němž jsou mimo jiné právě žadatelé o azyl ubytováni. Nikomu by se přitom nic nestalo, kdyby byl hned nemilosrdně poslán tam, odkud přišel – tedy do Súdánu.

Tvrdím to stále dokola. Eliminujme riziko útoků, způsobených nepřizpůsobivými migranty z jiných kultur! Nevpouštějme tyto osoby na území naší Evropy! Vděčnost je to poslední, co od nich můžeme čekat.

Tito lidé zde nechtějí pracovat ani dodržovat naše pravidla. Všichni sluníčkáři, kteří jim chtějí pomáhat za každou cenu, nechť si je nejprve na pár dnů nastěhují domů.

Pomáhejme lidem, kteří skutečně pomoc potřebují, dělejme to ale především na území jejich zemí, nikoliv těch našich. Rozhodně nemůžeme podávat pomocnou ruku převážně ekonomickým migrantům, kteří neprchají před válkou, ale za pečenými holuby, kteří jim budou sami létat do huby, a pro něž nemá lidský život žádnou hodnotu.

Současně mne i tento případ utvrzuje v tom, že je naprosto nezbytné, aby nám zůstala možnost legální obrany se zbraní. Zvráceným útočníkům opravdu nemůžeme čelit holýma rukama...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama