Ing. Tomáš Goláň

  • BPP
  • Zlín
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2020 16:05:00

Proč je Babiš pořád tak silný?

Proč je Babiš pořád tak silný?

Komentář na facebookovém profilu k vládnutí Andreje Babiše.

Je tak silný proto, že je věrným obrazem tohoto národa. Posunul hranice možného daleko za hranice správného a já mám velmi opodstatněnou obavu, že některé opoziční strany, které se ještě pořádně nespálily, jako se třeba v minulosti spálila ODS, kterou přijdou po něm, se budou chovat a jednat úplně stejně jako on.

Vidím totiž, jak stejným způsobem jako Babiš ve vládě se chovají v našem kraji dvě opoziční strany, které nehledí ani na koaliční partnery, a už vůbec ne na velmi racionální hlasy opozice a na sílu prosazují své představy o tom, co je správné. Úplně stejně se přece chová ANO a ČSSD k opozici ve sněmovně, že?

Ale protože to jsou strany, které jsou v opozici proti Babišovi, tak to nikoho nezajímá. Dokud nebudeme stejné principy a hodnoty požadovat po celé politické garnituře, šance na změnu v tomto státě se nám bude ztrácet v nedohlednu....

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama