RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.08.2020 17:02:00

O loajalitě takřka nekonečné

O loajalitě takřka nekonečné

Komentář na facebookovém profilu k situaci ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha

 Pana ministra Vojtěcha je mi upřímně líto. Již dávno nebojuje "o svou čest", ale zjevně se i přes až absurdní ponižování ze strany premiéra snaží, z kdo ví jakých pohnutek, ochránit reputaci svého "šéfa", který se chová jako zcela neprediktabilní despota (bez znalosti věcí, o kterých rozhoduje).

Někdy z této snahy vyjde věc tak absurdní, že se tomu ani nechce věřit. Takže, tentokrát "změna situace" od pondělí, tkví z pohledu dat, že nám i nadále roste počet nakažených v posledních 7 dnech.

A na tento "vývoj" pan premiér a pan ministr zjevně ve shodě (ale nad něčím úplně jiným než v pondělí, kdy bylo číslo mírně nižší) reagují zmírněním omezení na místech, kam chodí nejvíce lidí (v této jejich logice chybí jen zpřísnění tam, kam lidé nechodí).

Kdyby uvedený způsob rozhodování nebyl tak nebezpečný (nejen u pandemie, ale i u jiných závažných věcí v kompetencích vlády), bylo by to fakt směšné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama