Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2020 14:10:00

Orbán na rozdíl od Babiše před Usrulou von der Leyen nesklonil hlavu

Orbán na rozdíl od Babiše před Usrulou von der Leyen nesklonil hlavu

Komentář na facebookovém profilu k postoji maďarského prezidenta k migračním kvótám.

Jsem rád, že maďarský premiér Viktor Orbán se – na rozdíl od premiéra Andreje Babiše – jasně staví proti novému plánu Evropské unie na přerozdělování imigrantů. „Maďarsko nechce mít na svém území multikulturní společnost, neboť je přesvědčeno, že takové soužití muslimů a křesťanů nemůže být pokojným, bezpečným a prosperujícím,“ řekl k tomu také naprosto přesně Orbán. Hnutí SPD odmítá imigraci, islamizaci a diktát Bruselu. EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve se z ní dostaneme, tím lépe!

Premiér Orbán dobře poznamenal, že kvóty zůstávají kvótami, i když se jinak prezentují. Jak se Orbánův postoj liší od postoje Andreje Babiše, který nepravdivě říká, že návrh již neobsahuje kvóty a tím je pro něj přijatelnější! Orbán na rozdíl od Babiše před předsedkyní Evropské komise von der Leyen nesklonil hlavu...

Nařizované přijímání imigrantů je pro hnutí SPD naprosto nepřijatelné. Ukazuje se, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve z ní vystoupíme, tím lépe. Pokud z EU nevystoupíme, EU zničí naši vlast imigranty a islamizací, naši ekonomiku Zeleným údělem a šílenými regulacemi a naše rodiny a společnost genderem a sluníčkářskými šílenostmi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama