Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2020 7:37:00

Běloši se stanou cizinci ve svých zemích

Běloši se stanou cizinci ve svých zemích

Komentář na facebookovém profilu k nové příručce pro německé úředníky.

To už je opravdu padlé na hlavu, kam vede sluníčkářská politická korektnost. Nová příručka pro úředníky v Berlíně má prý reflektovat rasovou, etnickou a genderovou různorodost Berlína. Tamní státní zaměstnanci už nemají říkat slova „cizinec“, „černý pasažér“ nebo „žadatel o azyl“. Prý to je diskriminační. Podle mě se věci mají nazývat pravými jmény a politická korektnost je jen cenzura, která má zničit svobodu slova a svobodu jako takovou. Jde o novou totalitu. Také vidíme, že na Západě probíhá velká výměna obyvatelstva, kdy se běloši pomalu stávají cizinci ve svých zemích. Tohle v naší zemi nesmíme připustit!

V Berlíně dle nové příručky už tak nemají existovat cizinci (Ausländer), černí pasažéři (Schwarzfahrer) ani žadatelé o azyl (Asylbewerber). Úředník má slovo cizinec nahradit novým termínem „člověk s mezinárodní minulostí“. Černý pasažér se má také změnit, příručka nabízí variantu „cestující bez platné jízdenky“. Příručka je mimořádně podrobná, má 44 stran a je součástí nového programu pro diverzitu. Nedávno německá média zaznamenala bitvu o populární výrobek zvaný cikánská omáčka, který je prý také diskriminační. Nově se má jmenovat maďarská papriková omáčka... Upozornily na to iDnes.cz a Novinky.cz.

Podle autorů by se nemělo mluvit o lidech „barevných“ nebo „tmavé pleti“, protože označení má diskriminační minulost a kořeny v kolonialismu. Výraz černoši příručka považuje za politické sebeoznačení lidí, kteří mají zkušenost s rasismem, a jako takové by se mělo psát s velkým Č, píše server Berliner Kurier.

Podle čtyřiačtyřicetistránkové brožury má každý člověk právo na azyl, tudíž by se nemělo říkat „uchazeč o azyl“ (Asylbewerber). Místo toho je lepší mluvit o „hledači azylu“ (Asylsuchende) či o „jedinci, kterému náleží ochrana“ (Schutzberechtigte).

Příručka má prý učinit práci ve státní správě atraktivnější pro mladší, etnicky různorodější generaci. Takže vidíme, že probíhá velká výměna obyvatelstva, kdy se běloši stanou cizinci ve svých zemích. Tohle v naší zemi nesmíme připustit!

Stejně jako jsme první vlnu zvládli především díky občanům této země, jsou to právě oni, kdo mají v rukou i to, jak se popasujeme s vlnou druhou. Věřím nám, že to společně zvládneme…
Musíme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama