Ing. Aleksandra Udženija

  • ODS
  • Hlavní město Praha
  • bydlení
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.10.2020 12:49:29

Násilí do demokracie a svobody slova rozhodně nepatří

Násilí do demokracie a svobody slova rozhodně nepatří

Komentář na facebookovém profilu k nedělní demonstraci fanoušků sportovních klubů


Zásadně nesouhlasím s nedělním násilím na Staroměstském náměstí.

Jakkoliv respektuji právo občanů vyjádřit svůj nesouhlas s kroky naší vlády a svým způsobem i chápu, že se cítí ohrožení ztrátou zaměstnání a existenčními problémy, je potřeba zdůraznit, že násilí do demokracie a svobody slova rozhodně nepatří.

Chtěla bych Vám všem, na které současná situace těžce doléhá říci, že Vás naprosto chápu. Rozumím Vaší frustraci z kroků vlády, rozumím že jste z COVIDu už unavení, rozumím tomu, že se v důsledku opatření bojíte o práci a svojí budoucnost. Ale násilí není odpoveď! Schovejte si svůj hněv na dobu po pandemii a vyjádřete ho ve svobodných volbách.

Masové demonstrace a jakékoliv sdružování jen zvyšují riziko nákazy. A my už přeci chceme, ať je tomu konec.

Násilí vůči policii se nakonec jenom obrátí proti Vám a diskredituje Vaše, často legitimní, požadavky. Nehledě na to, že mají v tuto dobu přeci mnohem důležitější práci.

A to ani nemluvím o zdravotnících. Je krajně nezodpovědné vyčerpávat jejich kapacity, když jsou už tak často na pokraji sil a možností.

Moc prosím, rozum do hrsti.

Bojujeme se zákeřnou nemocí, která ohrožuje lidi na životech. Vyhrajme nejdřív tento boj a pak účtujme s těmi, kteří zanedbali svoje povinnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama