Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2020 14:49:32

PODRAZ. PODRAZ. PODRAZ

PODRAZ. PODRAZ. PODRAZ

Pane ministře, neodstupujte. Pane Premiére, zjistěte si všechny údaje, než se rozhodnete odvolat. Pane prezidente, vložte se do toho. Neodvolávejte. Co dělá BISka? Ať zjistí, co je za tím vším, pokud má být co k čemu. To, co se stalo je nenormální!

 Tak se mi honí hlavou tyto myšlenky: Faltýnek pozval ministra Prymulu (nějaký Prymulův spolupracovník přímo napsal, že ho Faltýnek otravoval, aby přijel)Prymula přijede a při odjezdu je tam najednou Blesk. Kdo dal Blesku tip? To se stalo ve středu večer. Blesk ovšem vydává tuto svou obrazovou reportáž až v pátek ráno, tak aby si lidé podvědomě mysleli, že se to stalo ve čtvrtek v noci, kdy už byly povinné roušky i v městské zástavbě při počtu víc než jedna osoba mimo rodinu. Taktéž ještě ve středu večer nebyla povinná rouška v autě, při počtu víc než jedna osoba, kromě rodiny. Unavený a nevyspalý premiér Babiš, který už toho všeho má až nad hlavu prohlašuje: " Každý je nahraditelný i já jsem nahraditelný." Nezdá se vám to všechno podivné. Někdo che svrhnout vládu v době, kdy je nákaza na vrcholu. Kdo za tím vším stojí? Trošku se začaly stabilizovat počty nakažených cca 14 960 ve středu a cca 14 100 ve čtvrtek. Teď nastává velice tvrdý oříšek pro prezidenta Zemana. Přijmout rezignaci, či nikoliv. Držím prezidentu palce, ať se rozhodne ve prospěch ČR a jejích občanů a nebere ohled na média. Možná, když už nebude jiné řešení, vznikne jakási vláda národní jednoty, tak, jak jsem psal v mém posledním článku a pan premiér si bude moci odpočinout, jezdit mezi občany a připravovat se na předčasné volby na jaře 2021. Protože, kdyby měl na podzim nastoupit demoblok v čele s Piráty, pomáhej nám Pán Bůh
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama