Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.10.2020 16:20:00

Nový ministr zdravotnictví to nebude mít jednoduché

Nový ministr zdravotnictví to nebude mít jednoduché

Vyjádření Víta Rakušana ke jmenování nového ministra zdravotnictví Jana Blatného.


Nový ministr zdravotnictví nebude mít jednoduchou úlohu. Jeho primárním úkolem bude navrátit důvěru společnosti v přijatá opatření. Komunikace vlády i ministerstva směrem k veřejnosti od této chvíle musí být otevřená a srozumitelná. Považuji to za zásadní věc pro zažehnání kritické situace, ve které se nachází náš zdravotní systém.

Nerad bych předbíhal a hodnotil pana Blatného ještě předtím, než prokáže své schopnosti. Panu premiérovi se doposud personální politika nedařila, ale já doufám, že tentokrát zvolil správně a pan Blatný nás přesvědčí o své odbornosti a půjde i narozdíl od jeho předchůdce příkladem.

My jsme připraveni mu nabídnout pomocnou ruku, poskytnout naše zkušenosti i odborníky z oblasti zdravotnictví, pokud o to bude stát. Hlavní cíl máme společný – dostat naši zemi co nejrychleji z krize.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama