Karel Schwarzenberg

Zemřel 11.11.2023
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.03.2021 17:33:00

Prosím, aby ti, kteří o boji proti virům vědí stejné h***o jako já, drželi ústa

Prosím, aby ti, kteří o boji proti virům vědí stejné h***o jako já, drželi ústa

Komentář na facebookovém profilu k záplavě článků o očkování a schvalování vakcín

 Pamatuji si, že když jsem byl ministrem zahraničí, tak jsem v každé hospodě našel odborníka na naše vztahy s Ruskem, s NATO či na uspořádáni Evropské unie. A bylo někdy obtížné ty chytré řeči vydržet. Teď tím trpí bez toho velmi tvrdě pracující zdravotníci, ale i ministr Jan Blatný.

Mnoho lidí se vyjadřuje k tomu, jak vést boj proti koronaviru. Ve středu ráno jsem v jedněch novinách objevil článek, který se rozhořčeně vyjadřoval k tomu, že nechceme připustit výjimku pro očkovací látku Sputnik V a že je třeba jí povolit mimo schvalovací proces úřadů. Podíval jsem se tedy, který významný imunolog nebo lékař publikoval tak rozhořčený článek a ejhle, článek napsal historik.

Těchto fenoménů se teď objevuje spousta. Já bych moc prosil, aby všichni, kteří o boji proti virům a potlačení pandemie vědí stejné hovno jako já, aby laskavě ráčili držeti ústa a neobtěžovali ty, kteří mají s touto nemocí práce až nad hlavu a jsou zcela vyčerpaní každodenním bojem o životy jiných lidí.

P.S.: Já mám veškerou úctu k ruské vědě a jistě i v lékařství patří ke světové špičce. Nicméně právní stát, jakým by Česká republika měla být, nemůže posuzovat výrobky od různých výrobců a z různých zemí podle chuti, nýbrž všechny musí projít stejným procesem testování a schválení. Pokud by to tak nebylo, tak bychom byli nejen vystaveni různým soudním sporům, ale hlavně bychom ohrozili zdraví našich občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama