Strana soukromníků České republiky

  • Soukromníci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.03.2021 11:33:00

Největší vtip poslední doby

Největší vtip poslední doby

Glosa Ladislava Linka

 Možná jste si před časem všimli mého článku "Zoufalí a vysmátí", kde popisuji vysmátost státních úředníků, kteří v této krizi a leckdy na home officech netratí ani korunu, a zoufalost lidí, kteří nesmí podnikat a jejichž situace je zoufalá. Korunu všemu, patrně v rámci hesla "Jsme v tom všichni stejně" nasadila ministryně financí Alena Schillerová, když vyplatila v době počínajícího rozkladu státních financí deseti až statisícové odměny svým podřízeným.

Ano, od člověka, který má na starosti státní finance, je to výsměch na druhou všem zoufalým živnostníkům. Plivnutí do tváře a důkaz toho, co si o nich, ale i o elementární rozpočtové odpovědnosti myslí. Takže asi za největší vtip poslední doby považuji snímek této ministryně se zbožným pohledem na obraz Aloise Rašína.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama