Ing. Klára Dostálová

  • BPP
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2021 17:14:23

Dnes jsme získali notifikaci od EK, zítra začínáme vyplácet peníze hoteliérům

Dnes jsme získali notifikaci od EK, zítra začínáme vyplácet peníze hoteliérům

Ministerstvo pro místní rozvoj právě obdrželo zprávu, že Evropská komise vydala souhlasné stanovisko s podporou Covid – Ubytování II.

Hned zítra budou schváleny dotace pro prvních 900 žadatelů o podporu v COVID-Ubytování II pro hromadná ubytovací zařízení. V dalších dnech budou počty narůstat.

„Souhlasné rozhodnutí Evropské komise je dobrá zpráva pro nás všechny. Vše máme totiž připraveno k proplácení žádostí, které jsou už zpracované tak, aby peníze dorazily k hoteliérům co nejdříve. Chápeme složitou situaci, v níž se ubytovací zařízení ocitla, takže s proplácením začínáme hned zítra. Individuální ubytovací zařízení již proplácíme, stejně tak podporu z COVID-Školy v přírodě,“ říká ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.
 
Na základě četných žádostí Ministerstvo pro místní rozvoj prodloužilo výzvu COVID – Ubytování II HUZ do 29. dubna, aby měli všichni uchazeči o dotaci dostatek času žádost podat. Zároveň se podpora rozšířila o chatové osady a kempy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama