Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.04.2021 12:28:04

Přestaňme mávat červeným hadrem před býkem

Přestaňme mávat červeným hadrem před býkem

Zdá se mi, že nejenom politici, až na výjimky se chovají jako býk v coridě, kterému toreador mává červeným hadrem před očima, aby jej co nejvíce rozzuřil. Jak dopadne boj toreadora s býkem, je zcela jasné od počátku

 

Přátelé. Možná, že jste si všimli, že na silnicích, kde je prudké klesání jsou tak zvané brzdící pruhy, které vybíhají ze silnice, místo asfaltu je na nich štěrk, aby kamiony, či vůbec vozidla, kterým selhaly brzdy, mohly řítící se vozidla zpomalit, či úplně zastavit.

Takový brzdící pruh bychom nyní měli použít při raketovém zhoršení vztahů s Ruskou federací, které naší republice vůbec neprospěje. Mnoho našich podniků exportuje do Ruska. My zase z Ruska odebíráme plyn za přijatelné ceny. Zdá se mi, že nejenom politici, až na výjimky se chovají jako býk v coridě, kterému toreador mává červeným hadrem před očima, aby jej co nejvíce rozzuřil. Jak dopadne boj toreadora s býkem, je zcela jasné od počátku. Česká republika tento spor prostě vyhrát nemůže. Pokud se přeruší diplomatické styky s Ruskou federací, tak budou naši obchodníci muset jednat s ruskou stranou ohledně víz a tak podobně, přes nějakou jinou ambasádu. Všechno se prodraží, včetně plynu, energií.

Myslím si, že by někdo rozumný z vlády či diplomacie měl požádat Maďarsko, Viktor Orbana, které je i členem NATO a EU, jako my a zároveň má dobré vztahy s Ruskem, aby se stal v tomto sporu prostředníkem. Zhoršení vztahů až na úroveň nula, skutečně nikomu v ČR nepomůže. Mgr. Petr Hannig, předseda Rozumných za spravedlnost a životní jistoty.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama