Mgr. Bc. Vít Rakušan

  • STAN
  • 1. místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.04.2021 16:06:02

Prezident buď informuje veřejnost schválně nesprávně, nebo je pouze pomýlen

Prezident buď informuje veřejnost schválně nesprávně, nebo je pouze pomýlen

Komentář na facebookovém profilu k mimořádnému projevu prezidenta Miloše Zemana


Po dlouhém čekání nám prezident Zeman opět ukázal, že v těžkých chvílích jako je tato, nutně postrádáme hlavu státu, která se postaví na stranu občanů této země. Protože jako člen Bezpečnostního výboru musím konstatovat, že nemá přesné informace a buď je interpretuje veřejnosti schválně nesprávně, nebo je pouze a jen pomýlen. Každopádně, my jsme od BIS informace dostali úplné a na základě toho se musím postavit na stranu našich zpravodajců.

Mohu se jen dohadovat proč prezident naší země nestojí na straně rodin dvou mrtvých, na straně všech těch, které událost zasáhla. Sám o nich přece při svém projevu mluvil. Mohu se jen dohadovat, proč zlehčuje agresi Ruské federace. Mohu se jen dohadovat, proč otevírá brány pro dezinformační kampaně, ve kterých je tato země, kterou nemůžeme počítat mezi své přátele, tak dobrá.

Přál bych si prezidenta, který by nejdřív stál na naší straně a teprve poté řešil, co na to Rusko a zda bude Rosatom puštěn do tendru o dostavbu Dukovan.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama