Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.05.2021 8:01:29

Jediné hnutí SPD se od svého počátku tvrdě vymezuje proti nelegálním imigrantům!

Jediné hnutí SPD se od svého počátku tvrdě vymezuje proti nelegálním imigrantům!

Hnutí SPD vede na té nejvyšší politické úrovni nekompromisní zápas za nezávislost a suverenitu České republiky a odmítá podřízenost Evropské unii.

Z tohoto důvodu prosazujeme právo občanů rozhodnout v referendu o vystoupení z EU, neboť projekt stávající evropské integrace přímo ohrožuje svobodu a demokracii v Evropě řízenou islamizací Evropy. Probíhající nelegální imigrace je počáteční fází konfliktu, který v konečném důsledku ohrozí svobodu, demokracii i samotnou existenci České republiky a našeho národa. V našem politickém programu nehlásáme nenávist k žádnému národu, rase, kultuře nebo náboženství, ale důsledně ctíme naše národní tradice vycházející z kořenů židovské, antické a křesťanské kultury a civilizace. Tyto hodnoty budeme vždy chránit, protože jsou základem demokracie, svobody a lidských práv. Probíhající islamizace evropských zemí je s těmito hodnotami neslučitelná.

O tom, že stále rostou počty nelegálních imigrantů, kteří se snaží jakýmkoli způsobem dostat do Evropy, snad nikdo nepochybuje. Evropská unie tento problém ale dlouhodobě razantně neřeší. To už si uvědomují občané v jednotlivých členských zemích, například Francouzi, Dánové a Řekové a svou nespokojenost dávají svým vládám jasně najevo. Většina imigrantů pochází z afrických zemí a jsou vyznavači islámské ideologie, ze které se infiltrují stoupenci Islámského státu, mající na svědomí celou řadu teroristických útoků po celém světě, evropské země nevyjímaje. 

V současném Evropském parlamentu jsou naši dva poslanci ve vlastenecké frakci Identita a demokracie, jejímž členem je například italská protiimigrační Liga Mattea Salviniho nebo francouzská strana Národní sdružení Marine Le Penové. Tato frakce od listopadu loňského roku vyzývá občany k podpisu petice, která je vedena napříč Evropou a je zaměřena proti Migračnímu paktu Evropské unie. Tato petice „Řekněte NE migrační vlně!“ je dostupná k seznámení a k vyplnění na saveurope.cz. Evropskou unií navrhovaný „Evropský pakt o přistěhovalectví a azylu“ vytváří pod záminkou „zlepšení bezpečnosti imigrantů“ právní, logistické a politické podmínky umožňující masové přesídlování obyvatel, zejména z rozvojového světa, na evropský kontinent, což zásadně odmítáme.

Hnutí SPD apeluje na všechny občany České republiky, kteří nechtějí islámské imigranty v naší republice, aby připojili svůj podpis k petici proti Migračnímu paktu Evropské unie a hlavně podpořili kandidáty za hnutí SPD v nadcházejících říjnových parlamentních volbách. SPD své sliby plní – děkujeme.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama