Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.07.2021 7:56:48

Předvolební kampaň v Bruselu?

 Předvolební kampaň v Bruselu?

Předseda Pirátů Ivan Bartoš odcestoval do Bruselu. Cestu vykazuje jako kampaň před říjnovými parlamentními volbami.

Kromě toho jde také „žalovat“ na našeho premiéra a rozhodně se tím netají. Na oficiálních pirátských stránkách uvádí, že jde jejich předseda řešit obnovu Česka po covidu. Jsem velmi zvědavá, co všechno se kolegovi Bartošovi podaří v Bruselu vyjednat. Někdy jsou totiž očekávání na míle vzdálená od reality. Třeba se ale mýlím.

Pandemie se velmi rychle stala vděčným tématem kampaní především opozičních stran. Ty sice „v dobách nejtěžších“ volaly po tom, jak musíme táhnout za jeden provaz. Už ale nedodaly, že ony tahají za jeho opačný konec.  

Jako politička do jisté míry chápu, že Piráti využijí každé sebemenší chyby současných vládních stran či jejich konkurence ve svůj prospěch. Jako občan si však rozhodně nemyslím, že nám v této době pomůže roztříštěnost naší zahraniční politiky. Dáváme tím totiž světu jasně najevo, že se nedokážeme mezi sebou domluvit. A to je dost nedůvěryhodné. Nemyslíte?  

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama