Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2021 7:08:23

Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov!

Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov!

Rozhodně doporučuji občanům přečíst si program hnutí SPD pro sněmovní volby 2021.

Předsednictvo hnutí SPD, jeho poslanci a celá řada odborníků z praxe se s velkou intenzitou a úsilím podíleli na tvorbě programu pro volby do Poslanecké sněmovny, které se uskuteční ve dnech 8. a 9. října tohoto roku. Už z úvodního motta programu: „Naše vlast, naše rodiny, náš bezpečný domov“, je zcela zřejmé, na koho tento program cílí a pro koho je určen. Doporučuji proto všem slušným lidem, aby si našli čas a program si podrobně prostudovali, neboť autoři při jeho zpracování mysleli právě na ně. Dovolím si Vám některé z programových priorit představit.

V hnutí SPD jsme si vědomi, že většina našich občanů žije v těžkých materiálních podmínkách, které se dále prohloubily v souvislosti s nemocí covid-19. Současná vláda navíc prosadila astronomický vládní deficit státního rozpočtu, a proto bude jednou z našich priorit v následujících letech konsolidace veřejných financí a sociální i ekonomická stabilita České republiky. Ekonomickou stabilitu budeme chtít zajistit cílenou podporou českých firem, investicemi do projektů, které státu přinesou další přímé zdroje mimo daňový systém (např. do energetiky a zemědělství) a také se zaměříme na ochranu ekonomických zájmů země, včetně zajištění energetické a potravinové bezpečnosti.     

Česká republika musí být bezpečným domovem pro své občany. Svoboda musí být nástrojem prosazování spravedlnosti pro každého občana a nesmí být zneužívána k rozkrádání země a jejímu ničení. Koronavirová krize ukázala na rozklad správy státu, na pokračující korupci a rozkrádání naší země. K zabránění výše uvedeného má hnutí SPD jasný protikorupční program, jehož základem je zavedení povinnosti prokázat původ majetku od hranice 20 milionů korun, a to zpětně. Zásadně odmítáme další zvyšovaní daňového zatížení našich občanů, a naopak podporujeme snižování byrokracie a zbytných výdajů státu. Ochrana zdraví občanů nesmí být záminkou pro likvidaci svobody, porušování ústavy a zavádění pandemické tyranie.

Hnutí SPD by rádo priority uvedené ve svém volebním programu dotáhlo do zdárného konce, ale k tomu musí být splněna zásadní podmínka, kterou je to, že naše hnutí bude součástí příští vlády. Proto apeluji na občany – voliče, aby si prostudovali náš volební program a pokud s ním souhlasí, ať podpoří svými hlasy hnutí SPD v podzimních volbách.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama