RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.08.2021 8:36:00

Fatální selhání státu v případě pandemie nebylo náhodné

Fatální selhání státu v případě pandemie nebylo náhodné

Komentář na facebookovém profilu k střetu zájmů Andreje Babiše

 Více než dekádu poté, co si Andrej Babiš za pomocí dotací EU, určených pro malé a střední firmy, uskutečnil svůj nejlepší nápad, stále nevíme, zda se tím on, a nebo někdo jiný, dopustil trestného činu. Je to frustrující.

Ať je již příčinou obecná nepochopitelná pomalost orgánů státu, neb "jen" jejich ochota ustoupit zájmům premiéra (a pracovat velmi, velmi pomalu), nic dobrého to o naší zemi neříká. A svým způsobem to potvrzuje, že fatální selhání ze strany státu v případě pandemie nebylo náhodou

. Je to další náznak toho, že ačkoliv jsme si asi mysleli, že se naše země pomalu posouvá směrem k fungujícím "západním" demokratickým státům, musíme se mnohem více snažit, abychom naopak nesklouzli k pomyslnému východu, tedy zemím s nefungujícím státem, korupcí, klientelismem a s tím spojeným špatným ekonomickým a společenským vývojem.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama