PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2021 8:36:00

Výdaje za pandemii nesmějí zaplatit obyčejní lidé

Výdaje za pandemii nesmějí zaplatit obyčejní lidé

Komentář na facebookovém profilu k řešení schodku státního rozpočtu

 Prakticky nikdo z opozice nyní před volbami neřekne, jak chce vyřešit schodek státního rozpočtu. Proč? Protože opozice dobře ví, že to povede k zdražování, a to se nikomu nebude líbit.

Zvýší totiž DPH namísto toho, aby zdanili ty nejbohatší. Omezí služby a zprivatizují státní majetek, namísto toho, aby řešili digitální daň a spravedlivě zdanili velké korporace, banky a digitální giganty. A nezabrání ani vyvedení až tří set miliard korun, které každoročně opustí naši republiku a které by mohly třeba jen částečně naplnit státní pokladnu.

Důsledky pandemie zkrátka nesmí ohrozit zaměstnance a obyvatele s nízkými a středními příjmy. Hlas ČSSD je proto důležitý.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama