Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2021 16:05:00

Povodeň. Všechno vybudované zničila běsnící voda. I lidský život

Povodeň. Všechno vybudované zničila běsnící voda. I lidský život

Komentář na facebookovém profilu ke starostování Vladimíra Stříbrného.

 Heřmanice I.

Starostou se Vladimír Stříbrný stal v roce 2002. A už v roce 2006 se pod jeho vedením podařilo obci získat titul Vesnice roku.

A pak přišel 7. srpen 2010. Povodeň. A všechno vybudované zničila běsnící voda. I lidský život.

Zmar, apatie, rezignace? Ne. Šance na nový začátek. A dnes jsou Heřmanice ještě hezčí obec, než byla před povodní. Obrovská odvedená práce a pořád energie a nápady do dalšího konání.

Zajeďte se podívat - krásná volně přístupná rozhledna od Mjolk architekti, sochy po obci, dětská hřiště, naučná zastavení, nové rybníky k rozjímání i koupání. I obchod najdete - provozuje, stejně jako hospodu, přímo obec. A počet občanů vzrostl za dobu starostování Vladimír Stříbrný z 200 na téměř 300. Takový je o život v Heřmanicích zájem.

A pořád plány do budoucna. Tím největším je bývalá budova nádraží. Zdobná stavba z doby fungující železnice z Frýdlantu. A jednou snad obecní dům s byty, úřadem, muzeem, zázemím pro turisty. Kdybych neznal Vladimír Stříbrný, řekl bych sny. Ale že ho znám, ptám se jen - kdy?

Vladimíre Stříbrný díky za pozvání a popovídání a provedení. Máš to v Heřmanicích krásné.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama