Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2021 9:35:24

Odmítáme urážení českých dětí kvůli falešnému obvinění z rasismu!

Odmítáme urážení českých dětí kvůli falešnému obvinění z rasismu!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci.

1. Hnutí SPD prosazuje zamrazení platů politiků.

Hlasy poslanců SPD je na úterý 5. října svolána mimořádná schůze Sněmovny, jejímž jediným bodem je návrh zákona na zamrazení platů politiků. O stejném návrhu SPD se ve Sněmovně hlasovalo před dvěma lety a tehdy žádná z ostatních parlamentních stran náš návrh nepodpořila. Naopak tehdy hlasy všech poslanců kromě SPD prošel návrh hnutí ANO a Pirátů na navýšení platů politiků o přibližně 10 %. Pro SPD platí, že konzistentně prosazujeme zamrazení platů politiků, které jsou tak vysoké, že je ostudné, aby se nadále navyšovaly. Je nepřijatelné, aby si politici určovali platy sami.

2. Přijďte k volbám, aby už slušný člověk nedoplácel na nepřizpůsobivé. Nenechme si ukrást naši zemi!

Tento týden ve dnech 8. a 9. října proběhnou volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Jedná se o volby do již 9. volebního období v novodobé historii, přičemž hnutí SPD v něm kandiduje podruhé. Naším cílem je v maximální možné míře prosazovat náš vlastenecký program pro slušné občany. Proto vyzýváme všechny naše občany, příznivce a členy k maximální účasti v těchto volbách. Všichni máme možnost vidět špinavou volební kampaň plnou lží a dezinformací. Všechny kandidující subjekty slibují, upravují a přesouvají, přičemž žádný z nich nechce řešit jádro problému. Tím je skutečnost, že u nás záměrně dlouhodobě nepracuje velká skupina lidí, která se nechává živit systémem a parazituje na něm a že se nám globalisté snaží ukrást naši zemi. Nepřizpůsobiví jsou plně závislí na štědrých sociálních dávkách a nic je nenutí začít pracovat. My všichni jim pak ze svých daní tuto pohodlnou "jízdu životem" financujeme. A co víc, ještě si stěžují a Piráti je dokonce podporují, protože dlouhodobě obstruují ve Sněmovně, aby nemohla být schválena novela zákona z pera SPD, která by vyplácení sociálních dávek nepřizpůsobivým zásadním způsobem omezila. Dokud někdo konečně nenažene ty dvě stovky tisíc lidí do práce, bude mít náš stát neustále problém s penězi, a může přesouvat, upravovat a tak dále, jak chce, ale nic nevyřeší. Hnutí SPD toto, ale i jiná řešení, nabízí ve svém volebním programu. Pokud chcete referendum, včetně referenda o vystoupení z EU, zachování české koruny, NE euru, vyrovnané státní rozpočty, kvalitní české potraviny za přiměřené ceny, podporu rodin a slušných lidí, slušné důchody pro slušné lidi, právo na sebeobranu, odmítnutí zeleného šílenství EU, levnou energii a energetickou soběstačnost, podporu českých živnostníků a českých firem, protikorupční zákony s jasným řešením, nulovou toleranci nelegální migrace a islamizace, zestátnění exekutorů a konec exekučních mafií, konec financování politických neziskovek, zrušení pandemického zákona, ochranu svobody slova, odmítání povinné covid vakcinace a uznávání protilátek jako dokladu bezinfekčnosti, tak přijďte k volbám a dejte svůj hlas hnutí SPD. Pro nás je Česká republika a slušný a pracující občan na 1. místě! Nenechme si ukrást naši zemi!

3. Pekarová, Bartoš i Babiš „přebírají" názory hnutí SPD na migraci. Z hrůzy z volebního neúspěchu matou voliče.

Jako popletený král v pohádce „Pyšná princezna" popírají politici tzv. demobloku svůj souhlas a podporu nelegální migrace. Paní Pekarová a pan Bartoš najednou přebírají názory SPD na migraci. Z hrůzy z volebního neúspěchu matou voliče. Premiér Babiš teď vystupuje s názory, kvůli kterým označoval hnutí SPD za extrémisty. Chce tím pouze zmást voliče. Jedině hnutí SPD drží slovo a nemění svá zásadní stanoviska. Jsme pevní před volbami a budeme držet slovo i po volbách.

4. Energie zdražují kvůli zvrácené zelené politice Bruselu. Zelený úděl EU odsouhlasil premiér Babiš.

Cena plynu v EU teď pokořila další metu a zdražil až na 100 eur za megawatthodinu, pětinásobek průměrné předpandemické ceny. Mnozí politici, místo aby přiznali omyl zelené politiky EU, tvrdí, že v tom máme vidět příležitost. Tento názor je zcela mylný, protože zdražují i ostatní energie, což je důsledkem zvrácené energetické politiky EU. Česká republika přijala na základě souhlasu Babišovy vlády takzvaný Zelený úděl EU (Green Deal), který je podstatou tohoto problému. Zelený úděl podporují strany demobloku. Není jiné cesty, jak zabránit chudobě a nedostatku energie, než odmítnout diktát EU. Musíme prosadit právo občanů rozhodnout v referendu o vystoupení z EU.

5. Odmítáme urážení českých dětí kvůli falešnému obvinění z rasismu. Nepoklekneme před sluníčkářskou tyranií ve fotbale ani jinde.

Na čtvrteční fotbalový zápas Sparty Praha s Glasgow Rangers nesměli kvůli trestu disciplinární komise UEFA za rasismus v srpnovém duelu s Monakem přijít na Letnou dospělí fanoušci. Díky výjimce ale dorazilo zdarma téměř jedenáct tisíc dětí od šesti do čtrnácti let s doprovodem. Britská média se ale nevěnovala tolik výsledku zápasu, ale pozastavila se nad bučením dětského publika na hráče tmavé pleti. Hnutí SPD odmítá urážení českých dětí kvůli falešnému obvinění z rasismu. Každý pokřik na fotbale nesmí být podle nás spojován s barvou pleti. Domácí publikum fandí domácím a nikoliv hostům. Tak tomu vždy bylo, je a bude bez ohledu na barvu pleti. Urážení našich dětí v online prostoru i v médiích je pro SPD zoufalé a směšné a nemá nic společného s fotbalem. Celé to je důsledkem propagace rasistického hnutí Black Lives Matter a podobných aktivit západními médii. Nepoklekneme!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama