Mgr. Petr Hannig

Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • Rozumní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.10.2021 9:12:04

Už těch hádek mají lidé dost

Už těch hádek mají lidé dost

Zase jedna "výživná" debata plná napadání a hádek. Česká televize, radí, doporučuje koho volit, či spíše koho nevolit. Změňme status České televize!!!

 V úterý jsem napsal, že na svých cestách po Královéhradeckém kraji jsem často slyšel od lidí: "Vůbec se mi nelíbí, jak se ti politici hádají. Jak jim jde jenom o ně samotné, o jejich strany. Radši to dám vám, Alianci pro budoucnost. Vy nikoho nenapadáte a váš předseda je takový klidný. A Vás známe z prezidentské kampaně, kde jste byl také takový slušný. Nenapadal jste ani jednoho protikandidáta. Už máme těch všech hádek dost. Dáme to devítce"  Načež jsem odpovídal: "Ale zase spousta lidí mi říká, že jsme moc slušní, že nemáme šanci mezi těmi bojovníky, co na sebe stále nadávají uspět". A lidé na to: "Však už tam potřebujeme nějaké slušné, už jsme z těch útoků jeden na druhého unavení"A dnes ráno po včerejší superdebatě mi psali lidé, že byli zklamáni výrokem Zuzany Majerové Zahradníkové z Trikolory, že by šla do koalice s ODS. Že předseda ODS Fiala přece prohlásil, že do koalice  půjde koalice Spolu s PirStanem, takže ve svém důsledku by Trikolora také byla v koalici s Piráty, pokud by šla do koalice s ODS.
Ono vlastně je někdy na škodu se do takové debaty dostat.
Do budoucnosti máme všichni jeden veliký úkol. Podívat se na status České televize. V současné době Česká televize neplní úlohu veřejnoprávního média a staví se aktivistiky na jednu stranu politického boje a ve svém důsledku ovlivňuje volby.Pamatuji si, že za ředitelování Jiřího Janečka všechny kandidující subjekty měly stejnou šanci. Teď se neustále vybírají podle spřízněných agentur tzv. "relevantní" subjekty. Vraťme ČT její veřejnoprávnost!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama